Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

( ΒΙΝΤΕΟ )"Θέλουν να καταργήσουν το άβατο του Αγίου Όρους...πίσω από όσα γίνονται εδώ, βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων....

Γράφει η Πόπη Σουφλή 
Πίσω από όσα γίνονται εδώ, βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων....
Ο... Αννίβας, βρίσκεται εντός των πυλών της Ορθοδοξίας και ο Αννίβας, είναι ο Δούρειος Ίππος, δηλαδή το χρήμα των Εβραίων.. είναι ο διεθνής Σιωνισμός" Πύρινο ΚΑΤΗΓΟΡΩ, του ηγουμένου της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, κατά του Σιωνισμού και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου
Συγκλονιστική είναι η συνέντευξη που δίνει ο ηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου κ. Μεθόδιος, στο βίντεο που ακολουθεί. Κάνει λόγο για την παρέμβαση και την εισβολή του Σιωνισμού στο Άγιον Όρος! "
Θέλουν να καταργήσουν το άβατο του Αγίου Όρους... πίσω από όσα γίνονται εδώ, βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων....
Ο... Αννίβας, βρίσκεται εντός των πυλών της Ορθοδοξίας και ο Αννίβας, είναι ο Δούρειος Ίππος, δηλαδή το χρήμα των Εβραίων.. είναι ο διεθνής Σιωνισμός και υπάρχει παγκοσμιοποιημένο σχέδιο... δεν μπορούν να δεχθούν ότι το Άγιον Όρος θα αποτελεί εμπόδιο" λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του η ηγούμενος.. ενώ μιλά ξεκάθαρα για τον αληθινό ρόλο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

"Αν θέλουμε να ζήσουμε ως Έλληνες και ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα Ιερά και τα Όσια της φυλής μας", αναφέρει ο κ. Μεθόδιος. 
Η συνέντευξή του, είναι πραγματικά συγκλονιστική... 
Ακούστε τη....

ΠΗΓΗ
http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: